PÄÄSYLIPPU MESSUILLE / ENTRÉBILJETT

Täytä tietosi, saat maksuttoman pääsylipun Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtumaan.
Saat sähköpostiisi vahvistuksen ja linkin pääsylipun tulostamiseen.

Fyll i dina uppgifter att få ditt kostnadsfria entrébiljett under evenemanget Nordisk Industri 2018.
Bekräftelsen på förhandsanmälan skickas till den här e-postadressen. Meddelandet innehåller också en länk för att skriva ut entrékortet.  

Etunimi / Förnamn*

Sukunimi / Efternamn*

Yritys / Företag*
Jos olet yksityishenkilö, laita viiva (-) Huom! Max 25 merkkiä. / Om du är en privatperson antecknar du streck (-). Obs! Max 25 tecken.

Sähköposti / Email*

Kotipaikka / Hemort*

Asema / Status*

Toimiala / Bransch*

Tehtäväalue / Uppgift Område*

Haluan lisätietoja tulevista teollisuuden tapahtumista

Tietoja käytetään virallisen kävijämäärän laskemiseen (Media Audit Finland Oy) sekä Pohjoinen Teollisuus -messujen markkinointiin ja tiedotukseen. / Uppgifterna används för att räkna det officiella besökarantalet (Media Audit Finland Ab) samt för marknadsföring och kommunikation om mässorna Nordisk Industri.

TERVETULOA POHJOINEN TEOLLISUUS -TAPAHTUMAAN!

Pohjoisten leveyspiirien oma teollisuuden suurtapahtuma Pohjoinen Teollisuus järjestetään 23.-24.5.2018 Oulussa. Ouluhalli ympäristöineen on toukokuussa täynnä kovaa teollisuuden osaamista ja välitöntä tekemisen tunnelmaa.

Laadukkaissa asiaohjelmissa käsitellään eri aihealueiden polttavimpia puheenaiheita. Teollisuuden ajankohtaisimpia ratkaisuja ja ehdotonta huippuosaamista on esittelemässä 350 alojensa kärkiyritystä.

Ilmoittaudu mukaan ja tule hakemaan uusia ratkaisuja, ajatuksia ja kontakteja!

TUTUSTU TASOKKAASEEN MESSUOHJELMAAN: www.pohjoinenteollisuus.fi/ohjelma

 

Vältä jonoja
Täytä viereinen lomake ja rekisteröidy kävijäksi jo ennakkoon - säästät aikaa ja vaivaa. Rekisteröityminen on mahdollista tehdä myös paikan päällä tapahtumassa.  

Hyödynnä messuvierailu koulutuspäivänä
Työnantaja voi hakea koulutuspäivistä verovähennystä. Veroedun saa, kun messukäynti on osa työnantajan koulutussuunnitelmaa, liittyy työntekijän osaamisen kehittämiseen ja on osa työntekijän palkallista työaikaa.
Lisätietoja koulutusvähennyksestä »