Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtuma kiinnosti

22.05.2014

Oulussa keskiviikkona ja torstaina pidetty Pohjoinen Teollisuus 2014 -tapahtumakokonaisuus onnistui hyvin. Tapahtumassa vieraili lähes neljätuhatta teollisuuden päättäjää, asiantuntijaa ja ammattilaista.
Tapahtuman järjestäjän Expomark Oy:n kehityspäällikkö Juha Nyholm sanoo tämän vuoden kokemusten jälleen todistavan pohjoisen Suomen vetovoimaa ja kiinnostavuutta. Samalla tuli taas ilmi, että Pohjoinen Teollisuus -konsepti toimii mainiosti. Kunnossapidon, kaivosalan, alihankinnan ja automaatioalan tapahtumien yhdistäminen samaan kokonaisuuteen on onnistunut ratkaisu.

”Näin tapahtumasta tulee erittäin monipuolinen. Nämä alat myös tukevat ja täydentävät toisiaan”, hän toteaa. Tapahtumakokonaisuus sai Nyholmin mukaan kiitosta muun muassa juuri monipuolisuudestaan sekä tasokkaista seminaareistaan ja paneelikeskusteluistaan. Jo nyt on tiedossa, että seuraavan kerran pohjoinen teollisuus kokoontuu Ouluun kahden vuoden kuluttua toukokuussa. ”Silloin pyrimme rakentamaan vielä entistäkin paremman ohjelman”, lupaa Nyholm.

Näytteilleasettajia tapahtumassa oli nyt kaikkiaan noin 340. Yksi näistä oli eurooppalainen kaivosyhtiö Northland Resources. Yhtiö halusi ennen kaikkea tehdä itseään tunnetuksi ja kertoa tarjolla olevista työpaikoistaan. ”Saimme luotua paljon yhteyksiä mahdollisiin rekrytoitaviin. Tarvitsemme ihmisiä monenlaisiin työtehtäviin. Tapasimme myös useiden sellaisten yritysten edustajia, joiden kanssa voisimme tehdä yhteistyötä”, kertoo Northlandin HR-asiantuntija Harry Rantakyrö.

Oululaisen Sah-Ko Oy:n toimitusjohtaja Jukka Estama puolestaan sanoo Pohjoinen Teollisuus -tapahtuman antavan erinomaisen mahdollisuuden asiakkaiden ja kumppaneiden tapaamiseen. Sah-Ko on erikoistunut teollisuuden kunnossapitoon ja konepajapalveluihin. ”Täällä saa ihmisiin henkilökohtaisen kontaktin. Voimme jutella, vaihtaa kuulumisia, jakaa ruusuja ja risuja. Asiakkaita ja kumppaneita tulee tänne meidän osastollemme ja me taas käymme vieraisilla näiden luona. Nykyään hoidetaan paljon asioita sähköpostin avulla, mutta kyllä kasvokkainkin pitää välillä tavata”, hän korostaa.

Lisätiedot:
Expomark Oy
Kehityspäällikkö Juha Nyholm
050-585 4727
juha.nyholm(at)expomark.fi

Takaisin