KULJETUS- JA LOGISTIIKKA-ALUE

Logistiikka on olennainen teema, kun puhutaan pohjoisen teollisuudesta. Kustannustehokkaan logistiikan edellytyksiä ovat saavutettavuus, toimitusvarmuus ja häiriöttömyys. Esimerkiksi logistiikan digitalisaatio, infrastruktuurin kehittäminen ja älykäs sähköinen liikenne puhuttavat pohjoisen elinkeinoelämän toimijoita. Siksi Pohjoinen Teollisuus tarjoaa tänä vuonna uudistetun Kuljetus ja logistiikka -alueen, jossa muun muassa nämä aiheet saavat sijansa ohjelman puheenvuoroissa ja messuosastoilla.

Kuljetus- ja Logistiikka -alueelle sijoittuvat logistiikka, raskas kalusto, kuljetus, hyötyajoneuvot sekä työvälineet ja laitteet. Ulkoalueen isäntänä häärii taiteen ja liike-elämän monitoimimies Mato Valtonen. Alueella on lämmitetty ohjelmateltta, viihdettä sekä monipuolista katuruokaa. Virvokevastaavana toimii jo vuodesta 1873 lähtien toiminut käsityöläispanimo Tornion Panimo.

Monipuolinen ulkoalueen ohjelma, Teollisuuden Tekijöiden ammattimestaruuskisat, hyvä musiikki, tekemisen meininki ja asiantuntevat näytteilleasettajat takaavat ulkoalueelle hyvän fiiliksen.

KULJETUS- JA LOGISTIIKKA -ALUEEN OHJELMISSA:Voita kilpailu

KE 23.5.
Kuljetus: Huoltovarmuus ja tieverkon investoinnit
Pohjoisen alueen liikenne ja logistiikka

TO 24.5.
Logistiikka ja johtaminen
Modernit kuljetusratkaisut

 KATSO OHJELMA »

Ulkoalue
Ruokaa ja juomaa
Tekemistä, näkemistä, hyvää menoa. Katuruokaa ja juomaa. Muun muassa 140 vuotta sitten perustettu käsityöläispanimo Tornion Panimo tarjoilee ulkoalueella perinteisiä pohjoisen panimon virvokkeita.

Näytteilleasettaja! Tehokasta lisänäkyvyyttä tarjoaa Teollisuuden Tekijöiden ammattimestaruuskisojen kisakumppanuus. Kysy lisää >>

Kuljetus- ja Logistiikka-alueen kumppani
VR Transpoint

Teollisuuden Tekijöiden ammatti-
mestaruuskilpailu -kumppani

Scania

 

LATAA ILMAINEN PÄÄSYLIPPU >>

Voita kisaburgerit ja palkintoja!

Mato Valtonen
Ulkoalueen isäntänä Mato Valtonen.

Offset
To 24.5. Röyttä-ohjelmalavalla vauhtia päivään antaa rock-yhtye Offset. "Hard as a Rock, Heavy as an Osmium."