KULJETUS- JA LOGISTIIKKA-ALUE

Pohjoinen Teollisuus 2018 -tapahtuman ulkoalue uudistuu ja muuttuu Kuljetus- ja Logistiikka-alueeksi, josta ei tapahtumia puutu. Alueelle sijoittuvat logistiikka, raskas kalusto, kuljetus, hyötyajoneuvot sekä työvälineet ja laitteet.

Ulkoalueen isäntänä häärii taiteen ja liike-elämän monitoimimies Mato Valtonen. Alueella on lämmitetty ohjelmateltta sekä monipuolista katuruokaa. Virvokevastaavana toimii jo vuodesta 1873 lähtien toiminut käsityöläispanimo Tornion Panimo.

Monipuolinen ulkoalueen ohjelma, Teollisuuden Tekijöiden ammattimestaruuskisat, tekemisen meininki ja asiantuntevat näytteilleasettajat takaavat ulkoalueelle hyvän fiiliksen.

Ulkoalue
Ruokaa ja juomaa
Tekemistä, näkemistä, hyvää menoa. Katuruokaa ja juomaa. Muun muassa 140 vuotta sitten perustettu käsityöläispanimo Tornion Panimo tarjoilee ulkoalueella perinteisiä pohjoisen panimon virvokkeita.

Näytteilleasettaja! Ulkoalueelle osallistuminen on helppoa ja tehokasta. Kaikki ulkonäyttelyn osastopaikat ovat halliin johtavien kulkureittien varrella. Hyvin viihtyvät messuvieraat on helppo ottaa vastaan osastollesi. Voit osallistua ulkoalueelle varaamalla näyttelytilaa tai valmiin edustusteltan. Tehokasta lisänäkyvyyttä tarjoaa esim. Teollisuuden Tekijöiden ammattimestaruuskisojen kisakumppanuus. Kysy lisää >>

Kuljetus- ja Logistiikka-alueen kumppani
VR Transpoint

Teollisuuden Tekijöiden ammatti-
mestaruuskilpailu -kumppani

Scania

 

 

Mato Valtonen
Ulkoalueen isäntänä Mato Valtonen.

Kuva telttaosastosta
Ulkoalueen edustusteltta.